Moharram Program – 2015 (Updated Time)

• First of Moharram insha-Allah on October 15, Thursday
• Aashurah, 10th Moharram on October 24, Saturday
• Moulanas: Syed Ali Raza Husaini and Syed Baqir Qazwini

 

Programs(Updated): 

 

Wednesday, October 14: Eve of First of Moharram

– 7.30- 9.00 pm: English/Urdu Majalis (No Dinner)

 

Thursday, October 15th to Friday, October 23rd (Effective 10/17-Saturday):

– 6.30-7.00 pm Namaz (30 min)
– 7.00-7.10 pm Quran (10 min)
– 7.10-8.05 pm English Majlis (55 min)
– 8.05-8.20 pm Soaz (15 min)
– 8.20-9.15 pm Urdu Majlis (55 min)
– 9.15-9.30 pm Maatam- All together (15 min+)
– 9.30 pm Dinner

English Q/A Session: will be held in the basement during Urdu program for youth and non-Urdu speaking brothers/sisters.

Dinner: For Sisters, starts right after Urdu Majlis(9.15 pm); For Brothers, it starts after second Nouha (9.30 pm).

Farsi Majlis: will be held after the dinner.

 

 Aashurah Program: on Staurday, October 24th

– 10.00 am-12.30 am Aamaale Day of Aashurah
– 12.45 pm- 1.15 pm  Namaaz
– 1.30  pm- 4.30 pm   Aashurah Majlis/Matam
– 4.30  pm                Faqa Shikani(Food)
– 6.15  pm                Namaaz
– 7.00  pm                Shaame-Ghreeban Program

Majlises will be in English, Farsi and Urdu.

 

Note: We urge you to sponsor full or in part the Nazr/Dinner during Moharram and/or Arbaeen. Please sign-up in the Masjid or Contact Br. Imdad or Br. Azeem.