Announcements

Moharram 2014 Program

  • First of Moharram: Insha-Allah on October 25, Saturday
  • Aashurah (10th Moharram): on November 3, Monday
  • Moulanas: Rai Zafar Ali and Syed Qazwini

Programs in Masjid

  • Friday – October 24: Eve of First of Moharram

   – 7.30- 9.00 pm: Urdu Majlis followed by English Majlis & Matam

   – NO Dinner

  • Saturday – October 25th to Sunday-November 2nd

   6.00-6.30 pm Namaz (30 min)
6.30-6.40 pm Quran (10 min)

   6.40-7.10 pm Farsi Majlis (30 min)

   7.10-7.25 pm Soaz (15 min)
7.25-8.20 pm Urdu Majlis (55 min)

   8.20-9.15 pm English Majlis (55 min)

   9.15-9.30 pm Maatam- All together (15 min+)

   9.30 pm Dinner

  • Arabic Majlis: 6.45 pm to 7.45 Pm (Basement)
  • Aashurah Day Program: Monday, November 3rd

   9.00 -11.30 am Aamaal

   11.45 -12.15 pm Namaaz Zuhr & Asr

   1.00 – 3.30 pm Majlis/Maatam Program

   3.30 pm Faqa Shikani-Nazr/Lunch

   1.00-3.00 pm Arabic Majlis (Basement)

  • Shaame-Ghareeban Program: Monday, November 3rd.

   5.00-5.30 pm Namaz

   5.30 pm Majlis/Maatam Program

  • Soyyam Program: Tuesday, November 4th.

   6.30 pm Majlis/Maatam Program

   9.00 pm Pizza Snacks

 

Note: We urge you to sponsor in full or in part the Nazr/Dinner during Moharram and/or Arbaeen. Please sign-up in the Masjid or Contact Br. Imdad or Br. Azeem.

Read More

Eid Programs

* October 5, Sunday: Eid-ul-Adha

- 8.00 am Dua Nudbah and Takbir
– 9.00 am (Sharp) Namaz
– 9.45 am Breakfast

* October 10, Friday: Three Celebrations: Eid-e-Ghadeer, Eid-e-Mubahela and Birth of our tenth Imam Ali-al Naqi(pbuh)

- 6.40 pm Namaz
– 7.15 pm Quran Recitaion & Qaseedas
– 7.45 pm Urdu Speech followed by English Speech (By Moulana Dr. Sakhawat Husain)
– 9.00 pm Dinner

Read More